Va rog , lamuriti-ma , daca la revocarea procurii de vanzare trebuia sa fiu notificata, eu fiind mandatara ! M-am ocupat de vanzarea casei si am gasit cumparatorul fara sa stiu ca procura a fost revocata iar acum sunt in proces pentru recuperarea cheltuielilor facute de mine pt. vanzarea casei( extras c.f. , reconectare curent, etc ). Astept raspuns ! Multumesc !
Cand ati facut demersurile de care vorbiti nu ati depus si o copie a procurii? La ENEL de exemplu nu puteati face demersurile de care vorbiti fara acea procura?
La notar de asemenea, nu se putea cere extras CF de autentificare fara procura. Toate acestea va pot sustine cererea privind cheltuielile.
Nu am avut nevoie de procura , nici la Enel , nici la extras , etc. Chiar daca au decurs in felul acesta demersurile mele, trebuia sa fiu instiintata de revocare , judecatorul trebuia sa admita proba cu audierea proprietarului . Cum il aparam sau salvam pe cel de buna credinta ? Va mai dau un exemplu , sa-mi spuneti care e diferenta :Vecina ma roaga disperata sa merg sa-i platesc cheltuielile la bloc( 900 lei pe luna de iarna ), ca e ultima zi, si imi da banii cand se intoarce seara de la schimbul 2 ! Platesc din banii mei, nu am nimic scris la mana, chitanta e pe numele ei , firesc , iar de situatie stie administratoarea si o alta vecina. Banii nu reusesc sa-i mai scot de la vecina cu pricina si recurg la instanta. In cazul asta cum o scot la capat ? Ca in speta pe subiectul caruia discutam , nu stiu pe ce temei sa fac apel, dupa mine nu s-a judecat pe fond !
Trebuie vazut dosarul, nu stiu care a fost strategia la fond.
Cand platiti o sumade bani, luati document de plata pe numele dv. Faceti cu vecina apoi hartie de mana ca s-au returnat banii.
E stupid, stiu, faptul ca nu se pot face plati pe numele platitorului in toate locurile, e absolut stupid. In acele cazuri, e necesar sa faceti plata altfel: transfer bancar, OP etc.