buna seara am si eu mai multe intrebari,datorita avocatului avut la fond am pierdut procesul.nu a depus nici o dovada din ceea ce iam lasat eu fiind in strainatate a facut ceea ce avrut pe langa faptul ca av. reclamantelor a folosit si semnat doua copii dupa certificatele mele de nastere si casatorie date disparute cu 2 ani inaintea procesului dar le a semnat si paragrafat ca si in conformitate cu originalul,dar se vede ca astfel de lucruri in justitie romaneasca se pot face.......eu fiind cu domiciliul in italia nici nu am avut habar de acest proces in urma unui telefon dat acasa la unul din vecini pt a ridica ceea ce era in cutia postala dupa 2 luni de la inaitarea procesului aflu si eu din dosar rezulta ca am avut la cunostinta de acesta,pierd procesul fiinca asa a vrut domnul avocat si ma reintorc acasa,citesc dosarul iar dragul meu av pina si chitanta de onorariu a facuto la jumatate de pret eu ai trimisesem 300 euro iar chitanta era de 600 de roni,a semnat o cerere pe numele meu iar dovezile nu lea prezentat instantei si nici nu a chemat vecinul ca si martor fiind vorba despre o succesiune ma duc si la notarul unde sa incercat sa se faca succesiunea in lipsa mea ca si notar el a legalizat copiile dupa duplicate dar originalul erau la mine in italia,vazind ca pina si factorul postal poate lasa comunicarile in cutia postala fara afi semnate de absolut nimeni,fiinca spunea ea ca nu stia ca eu sunt plecata desi in curtea parintilor mei ma vazut de atatea ori ceea ce a si spus,am facut o sesizare la inalta curte de casatie iar aceasta a trimiso la procuratura de pe langa curte de apel alba iulia,de aici nu aflu nimic cum decurg lucrurile fiinca telefonic nu se poate spune nimic iar prin adresa de email nu ma baga nimeni in seama,gasesc onoua avocata ma pun de acord cu ea credeam eu,ai dau suma de 700 de roni si o alta surpriza suma platita numai pt intampinare si un timbru fiscal de 70 de roni,cand am intrebat de ceea ce este scris in intimpinare nu a raspuns fiinca era cu pb personale si nu putea sa raspunda desi era online fiind vb de watsapp deci pri urmare trebuie sa ma apar singura fiinca de incredere nu exista av chiar si platiti cu sumele care le cer vazind ca nici institutiile mari nu raspund la cererile facute,raspunsuri prin emaiil ,ceea ce au spus ca se poate face,trebuie sa iau eu solutia in mana,prin fax pot trimite apararea,este valabila,desi de la arhiva am auzit ca da ,dar nu mai am incredere in vorbele nimanuia si nu pot sa ma intorc in tara fiinca concediul e gata si jumatate de anul viitor ma puteti ajuta cu un raspuns va multumesc
:((