avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea unei copii a unei hotarari judecatoresti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea unei copii a unei hotarari judecatoresti pentru succesiune

Buna seara tuturor!
Intreb din nou pentru o cunostinta:

Doresc sa dezbat succesiunea la notar si trebuie sa depun, ca parte a masei succesorale, o hotarare judecatoreasca cu mentiunea "definitiva" de la Curtea de Apel Bucuresti. Problema e ca nu am acel document.
Tot ce stiu acum este un numar de dosar si numele avocatului.
Intrebarea mea este:
Cum pot obtine un duplicat? Cine il elibereaza? Se poate si online?
Trebuie sa ma deplasez personal la Curtea de Apel Bucuresti?
Avocatul care a castigat procesul, sau notarul care va dezbate succesiunea ma pot ajuta?
Mentionez ca domiciliez in strainatate.
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 17 Septembrie 2023
Dumitru Josan, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:50, 18 Septembrie 2023
Doar dacă dosarul.a fost mai recent av ar putea sa aibă o copie în arhiva
dar nu legalizata.Daca cunoașteți nr sentintei și al dosarului puteti solicita prin mail eliberarea unei copii legalizate sau dacă nu va descurcați angajați.un av pt aceasta operațiune.Puteti trimite un mail.pt a solicita info la Biroul Relații Publice al Curții de Apel,au și pe site formular pt legalizări online etcetc.
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc pentru raspunsul D-voastra promt. Am doar numarul dosarului, nu si numarul sentintei. Am verificat pe site-ul Curtii de Apel si o sa incerc sa introduc datele mamei, de contact, sa vad daca pot obtine ceva.
Nr de dosar este suficient..
Multumesc inca odata. Scuzati-mi insistenta, dar mama a fost parte in proces si eu vreau sa dezbat succesiunea; pot sa introduc datele ei, nr. de dosar, ultima adresa, si e-mail-ul meu pentru primirea documentelor, iar pentru plata online sa plateasca cineva din tara?
Da,nu ar trebui sa aveti probleme..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel fara aparator corneliasimona corneliasimona buna seara am si eu mai multe intrebari,datorita avocatului avut la fond am pierdut procesul.nu a depus nici o dovada din ceea ce iam lasat eu fiind in ... (vezi toată discuția)
Cum pot să intru în posesia unei copii judecătorești definitive ... Lasculescu Lasculescu Cum pot să intru în posesia unei copii judecătorești definitive legalizată prin poștă sau online. Menționez că sânt persoană cu grad de handicap ... (vezi toată discuția)
Succesiune teoyorga teoyorga Ce pasi sunt de urmat si care sunt costurile in urmatoarea speta: tatal meu a decedat anul trecut in luna aprilie si detinea 3Ha teren arabil extravilan in ... (vezi toată discuția)