Buna seara tuturor!
Intreb din nou pentru o cunostinta:
Doresc sa dezbat succesiunea la notar si trebuie sa depun, ca parte a masei succesorale, o hotarare judecatoreasca cu mentiunea "definitiva" de la Curtea de Apel Bucuresti. Problema e ca nu am acel document.
Tot ce stiu acum este un numar de dosar si numele avocatului.
Intrebarea mea este:
Cum pot obtine un duplicat? Cine il elibereaza? Se poate si online?
Trebuie sa ma deplasez personal la Curtea de Apel Bucuresti?
Avocatul care a castigat procesul, sau notarul care va dezbate succesiunea ma pot ajuta?
Mentionez ca domiciliez in strainatate.
Va multumesc!
Doar dacă dosarul.a fost mai recent av ar putea sa aibă o copie în arhiva
dar nu legalizata.Daca cunoașteți nr sentintei și al dosarului puteti solicita prin mail eliberarea unei copii legalizate sau dacă nu va descurcați angajați.un av pt aceasta operațiune.Puteti trimite un mail.pt a solicita info la Biroul Relații Publice al Curții de Apel,au și pe site formular pt legalizări online etcetc.
Multumesc pentru raspunsul D-voastra promt. Am doar numarul dosarului, nu si numarul sentintei. Am verificat pe site-ul Curtii de Apel si o sa incerc sa introduc datele mamei, de contact, sa vad daca pot obtine ceva.
Multumesc inca odata. Scuzati-mi insistenta, dar mama a fost parte in proces si eu vreau sa dezbat succesiunea; pot sa introduc datele ei, nr. de dosar, ultima adresa, si e-mail-ul meu pentru primirea documentelor, iar pentru plata online sa plateasca cineva din tara?
Succesiune
teoyorga
Ce pasi sunt de urmat si care sunt costurile in urmatoarea speta:
tatal meu a decedat anul trecut in luna aprilie si detinea 3Ha teren arabil extravilan in ... (vezi toată discuția)