avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot să intru în posesia unei copii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot să intru în posesia unei copii judecătorești definitive ...

Cum pot să intru în posesia unei copii judecătorești definitive legalizată prin poștă sau online. Menționez că sânt persoană cu grad de handicap grav și nu pot să mă deplasez pană la Tribunalul Giurgiu. Eu domiciliez în București
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 18:27, 23 Ianuarie 2021
Bună ziua!
Puteți trimite, prin poștă, o cerere prin care solicitați legalizarea cu mențiunea definitivă a hotărârii judecătorești și transmiterea legalizării prin poștă, la adresa la care doriți să vă fie comunicată.
Anexați cererii o copie a hotărârii a cărei legalizare o solicitați, precum și dovada achitării taxei judiciare de timbru (în valoare de 5 lei).
Vă mulțumesc .Dar dacă nu am nici o copie după hotararea judecătoreasca cum procedez?
Buna seara!

Puteți încerca și fără sa anexați o copie a hotărârii, dar să indicați în cuprinsul cererii numărul de dosar, numărul hotărârii, data pronunțării și instanța care a pronunțat-o.

Lasculescu a scris:

Vă mulțumesc .Dar dacă nu am nici o copie după hotararea judecătoreasca cum procedez?

Vă mulțumesc din suflet
Cu drag!

Lasculescu a scris:

Vă mulțumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie hotarare divort ioana popovici ioana popovici mi s_au furat actelesi ca sa mi se elbereze BI imi este necesar o copie a hotararii de divort definitiva si irevocabila ,eu fiind in alta localitate ,pot face ... (vezi toată discuția)
Divorț- sentință definitivă și irevocabilă Ana-Maria3732 Ana-Maria3732 Buna ziua! Am divorțat anul trecut și în Decembrie s-a finalizat divorțul prin hotărâre judecătorească. Divorțul a fost depus din străinătate la ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judcatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, au trecut cele 30 zile de la primirea hotararii judecatoresti .va rog sa-mi spuneti si mie cum procedez pentru legalizarea acesteia, ce taxe ... (vezi toată discuția)