avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru vandalizare masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru vandalizare masina

Buna seara! Ieri seara am lasat masina parcata in fata unui garaj, dar am lasat numarul meu de telefon pentru a ma putea suna in caz ca ajunge in perioada in care avem masina parcata acolo. In maxim 10 minute de cand m-a sunat am iesit sa dau masina, dar fiind grabita, nu m-am uitat la masina sa vad daca are ceva. Cand am ajuns acasa am observat ca usa din partea stanga fusese indoita, mai exact, fusese lovita cu piciorul. Nu ii stiu numele acelui domn, dar stiu ca acel garaj este al dansului si am apucat sa vad si localitatea in care este inmatriculata masina dansului deoarece era lasata pe avarii. Atunci cand am scos masina am observat ca imi adresa injurii. Astazi am fost la un Xerox care are intrarea prin acel garaj, iar domnii de acolo mi-au spus ca stiu ca acel domn care m-a sunat sa dau masina are un comportament agresiv atunci cand cineva parcheaza pe locul lui si chiar unul dintre ei m-a sunat inainte sa ma sune proprietarul. Intrebarea mea este daca are rost sa depun o plangere penala atata timp cat nu am practic nicio dovada ca tot proprietarul garajului mi-a lovit si masina. Sunt constienta de faptul ca domnul de la Xerox nu o sa depuna declaratie deoarece mi-au spus ca a plecat imediat dupa ce m-a sunat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:23, 4 Noiembrie 2015
In eventualitatea ca ati formula plangere impotriva autorului,tot dv ar trebui sa aduceti probe sau martori care sa va sustina
Existenta urmei de picior este insuficienta pentru ca sa dovediti ca persoana suspectata este autorul
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto-moto AlexMIR6 AlexMIR6 In data de 15.04.2019,am avut un accident de motocicleta,sunt din judetul Alba,localitatea Ocna Mures,am venit de pe o strada unde este amplasat un indicator ... (vezi toată discuția)
Buna seara, detin un loc de parcare in proprietate privata aflat ... diablo diablo Buna seara, Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat in jurul blocului in care locuiesc si am un vecin (cel din dreapta) pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
Este ilegal să ridici cuiva ștergătorul de parbriz în semn de atenționare? alin p. alin p. Pe aleea de langa bloc e un trotuar ingust de putin peste un metru. Desi nu au nevoie, unii simt neaparat nevoia sa parcheze partial pe trotuar, nu langa ... (vezi toată discuția)