In data de 15.04.2019,am avut un accident de motocicleta,sunt din judetul Alba,localitatea Ocna Mures,am venit de pe o strada unde este amplasat un indicator de cedeaza trecerea,dar au fost niste masini parcate si nu aveam vizibilitate,asa ca am iesit putin mai in fata sa ma pot asigura,iar in momentul acela m-a lovit un domn cu masina,am ridicat motocicleta de jos ,iar domnul a spus ca il pot gasii la un bar,am fost de mi-am parcat motocicleta la garaj si cand m-am intors sa vorbesc cu el ,a disparut,am fost la politie ,iar politistul care a fost de serviciu mi-a spus sa ne impacam amiabil,asa am si facut ,am facut o foaie cu dansul in care am scris ca el imi despagubeste daunele materiale in valoare de 700€ ,si azi si-a schimbat parerea ,am semnatura lui si semnatura unui martor,ce pot face in cazul acesta ? Am fotografii cu foaia respectiva semnata de mine si de dansul si urmele de frana de la locul accidentului prin care se vede clar ca dansul avea viteza mare,limita de viteza pentru cartierul unde locuiesc este de 20 km/h ,urmele de frana fiind de peste 12 m lungime .