avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... A doua nastere si indemnizatia pt crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

A doua nastere si indemnizatia pt crestere copil

Buna ziua,am un copil de 1 an jumate(acum sunt in concediul pt crestere copil),intrebarea mea este daca raman insarcinata,dupa ce nasc mai primesc indemnizatia pentru crestere copil?.Va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:01, 5 Noiembrie 2015
1. Dupa ce se termina concediul crestere copil pentru primul copil (CCC1) reluati activitatea si apoi procedati ca atunci cand ati intrat in CCC1: concediu de maternitate si apoi CCC2 si indemnizatia aferenta.

2. Perioada cat ati fost in CCC1 este eligibila pentru a beneficia de CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trec din ccc1 in ccc2? ALINACARSTEA ALINACARSTEA Sunt în CCC pana la 2 ani. Doresc sa mai fac un copil, dar m-ar interesa: 1) daca nasc la o luna .... maxim 2 luni jumate dupa ce primul copil implineste ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Lamurire situatie copil 2 pfapfa pfapfa Buna ziua. Copilul meu are putin peste un an si ma gandesc la urmatoarea situatie: Daca nasc al doilea copil pana acesta face 2ani mai tb sa fac alt dosar ... (vezi toată discuția)