avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fractie de norma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fractie de norma

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista o interdictie in lege cu privire la urmatoarea situatie: o societate doreste sa angajeze o persoana care sa lucreze 28 ore/saptamana, ceea ce ar insemna 5.6 ore/zi.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 11:44, 21 Iulie 2009
Nu exista nici o interdictie, exista contractul individual de munca cu timp partial conform Codul Muncii ART. 101 – 104.
Nu aveti nici un fel de interdictie!
Puteti incheia cu respectiva persoana contractindividual de munca cu un anumit numar de ore pe zi!B-)
Cu precizarea ca va trebui sa stabiliti programul in ore pe zi (orele pot fi diferite in diferite ziel ale saptamanii)
Pentru ca nu am vazut nici-un program de salarii care sa functioneze cu fractiuni de ora la pontaje ;)
Altfel, nici-o problema in incheierea contractului de munca cu timp partial, doar specificati detaliat programul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare 2 ore nicoletatrenea nicoletatrenea Buna ziua imi pute-ti spune daca se poate angaja o persoana cu 2 ore pe saptamana??? Multumesc Iar pe statul de plata cum va aparea?si pe ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii norma de munca partiala giuseppe07 giuseppe07 Vreua sa angajez niste colaboratori ( vanzari/marketing) cu contract de munca  pe perioada determincata  cu norma variabila , pe baza de pontaj. Cit ... (vezi toată discuția)
Cim cu timp partial anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, in cazul unui cim cu timp partial , care este numarul minim de ore care poate fi specificat ? 1 h / 2 h / 4 h ... (vezi toată discuția)