avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită comunicare acte de procedura de catre executor
Discuție deschisă în Executare silită

comunicare acte de procedura de catre executor

Buna ziua.

Daca un debitor de rea vointa care urmeaza sa fie executat silit pentru neplata unui debit nu locuieste la adresa de domiciliu din buletin si nu se cunoaste adresa sa de resedinta unde locuieste efectiv, se poate indeplini legal procedura de citare? Sau exista riscul ca debitorul sa se sustraga de la procedura de executare silita?

Dar daca si-a schimbat intre timp si domiciliul, si se cunosc doar datele sale de identificare (nume, CNP), executorul judecatoresc are la indemana cai legale sa indeplineasca procedura de executare silita?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plangere penala ovidiu caravan ovidiu caravan Am inteles ca pot inainta o plangere penala impotriva unei persoana. Am un contract de imprumut cu un domn de care nu mai pot da. Am angajat si un executor ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara notificare facuta dupa cnp contracte contracte Buna ziua In data de 20 oct 2014 am fost instiintata de banca ca mi-a fost blocat cont ul de pensie in baza unei executari silite de care nu am luat act de ... (vezi toată discuția)
Comunicare catre debitor irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua, In cazul in care debitorul are o adresa in C.I., dar nu locuieste la acea adresa, unde i se comunica cererea de executare silita? (vezi toată discuția)