avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca

Pe 22 sept 2015 am avut ultima infatisare la proces, eu sunt din arges iar procesul a avut loc la Craiova. Cei de la judecatorie mi-au trimis pe 02.11.2015 o instiintare ca in termen de 7 zile sa ma duc sa iau hotararea de acolo, este corect s-au trebuia sa o trimita prin posta?
Cel mai recent răspuns: mady2271 , utilizator 17:23, 5 Noiembrie 2015
Hotararea trebuia sa v-o trimita prin posta, din oficiu instanta.
Oricum acest la acest proces el a fost favorizat de presedinta dar nu a avut ce face pentru ca testul ADN a spus totul. Daca nu merg la Craiova sa inteleg ca trebuie sa o trimita prin posta pentru ca eu vreau sa depun recurs pentru ca nu sunt de acord cu suma de bani pe care trebuie sa mi-o plateasca. Nu s-a luat in calcul cele doua drumuri pe care le-am facut la INML, 4 drumuri la Craiova....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada de paternitate, recuperare cheltuieli de judecata mady2271 mady2271 Ieri am avut proces cu tatal fetitei mele pe tema tagada de paternitate. In urma testului ADN a reiesit ca este tatal biologic al fetitei iar avocata lui nu a ... (vezi toată discuția)
Decadere din proba test adn adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua De cate ori trebuie sa nu te prezinti la un test adn,pentru ca instanta sa te declare decazut din proba? Mentionez :cauzei i-a fost admis recursul ... (vezi toată discuția)
Test paternitate aalin73 aalin73 buna ziua. am o intrebare. am avut dubii cu privire la copil si am facut un test privat, care a iesit negativ. ca urmare odata cu procesul de divort am cerut ... (vezi toată discuția)