avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura storno
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura storno

Buna ziua!
Am o factura de facut, retur pe un produs(s-a cumparat o cantitate mai mare si acum clientul vrea sa aduca o parte inapoi)
stiu ca se scrie denumirea produsului, cantitate si valoarea banilor cu minus, insa nu stiu ce trebuie sa fac deoarece clientul mi- a platit marfa cu Op. trebuie sa ii tai o chitanta, ii dau banii tot prin banca???
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 09:10, 6 Noiembrie 2015
Ii platiti tot cu op si la explicatii treceti: plata conform facturii numarul, adica cea de retur.
cum agreati cu clientul, pot fi toate variantele( cash, Op, CEC, BO).Nu este vreo reglementare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent- retur marfa louisa louisa Va solicit ajutorul intr-o problema delicata. Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)
Avans cimpazu cimpazu buna ziua, in iunie 2009 am primit un avans pe care l-am facturat. Clientul a luat o parte din marfa dar mai am cam 3000 lei in contul 419. Clientul vrea ... (vezi toată discuția)
Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)