Buna ziua!
Am o factura de facut, retur pe un produs(s-a cumparat o cantitate mai mare si acum clientul vrea sa aduca o parte inapoi)
stiu ca se scrie denumirea produsului, cantitate si valoarea banilor cu minus, insa nu stiu ce trebuie sa fac deoarece clientul mi- a platit marfa cu Op. trebuie sa ii tai o chitanta, ii dau banii tot prin banca???
Multumesc anticipat!
cum agreati cu clientul, pot fi toate variantele( cash, Op, CEC, BO).Nu este vreo reglementare
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Urgent- retur marfa
louisa
Va solicit ajutorul intr-o problema delicata.
Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)
Avans
cimpazu
buna ziua,
in iunie 2009 am primit un avans pe care l-am facturat. Clientul a luat o parte din marfa dar mai am cam 3000 lei in contul 419. Clientul vrea ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.