avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii inainte sau dupa infiintarea firmei??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii inainte sau dupa infiintarea firmei??

Buna seara! Am si eu o nelamurire:vreau sa mi fac un bar pe care trebuie sa l renovez.dupa ce mi deschid o firma trebuie sa iau autorizatii.cand e mai indicat sa le iau?dupa ce termin renovarea barului sau pot si inainte??si un srl in total cam cat costa sa l deschizi?multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:13, 7 Noiembrie 2015
Taxele care trebuie achitate pentru inmatricularea unui SRL cu asociat unic sunt de cca.550 lei. Autorizatiile de functionare se obtin dupa obtinerea certificatului de inmatriculare.
Va deschideti firma la registrul comertului si va inregistrati si punctul de lucru, va faceti amenajarea si toate cheltuielile le faceti pe firma cu factura si apoi solicitati autorizatiile pentru acel punct de lucru tot pe firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coffee shop ContSters170282 ContSters170282 Posed un SRL cu sediul social acasa.Doresc sa inchiriez un mic spatiu in care sa vand numai cafea si totodata sa vand si cafea la pahare de carton . In fata ... (vezi toată discuția)
Deschidere bar cristi4b cristi4b Buna ziua, as dori si eu sa imi deschid un bar si as vrea sa ma informez bine bine inainte de a o face. Deci am ami multe nelamuriri la care as dori sa primesc ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)