avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii elev peste 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii elev peste 18 ani

Buna ziua.M-a rugat cineva sa va intreb,precum a auzit undeva,ca elevii care au implinit 18 ani si li s-a suspendat plata pentru lunile iulie, august si in momentul in care se vor inscrie in noul an scolar vor primi acest drept retroactiv, in baza listei pe care o vor primi de la Inspectoratul Scolar. Acestia vor primi banii retroactiv pe lunile iulie si august abia in noiembrie.Primesc retroactiv sau nu?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 14 Noiembrie 2017
Va primi si pentru perioada de vacanta , intrucat asa cum am mentionat anterior, prevederea respectiva nu mai exista in lege.
Dar este valabil si pentru elevii peste 18 ani?Si pentru cele 3 luni,in care s-a suspendat plata?
Va multumesc.Ii transmit chiar acuma.O zi buna.
Luna aceasta o sa primeasca elevii alocatia? Sau au primit?
Din cate cunosc, plata între 8 şi 27 ale lunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie elev după 18 ani PANITA ROXANA PANITA ROXANA Alocatie elev după 18 ani. Buna seara fiica mea a făcut 18 ani în Aprilie. În Iulie i s-a oprit alocatia, este octombrie, când va primi în continuare ... (vezi toată discuția)
Alocatie sistata pentru vacanta Cameliaioanaaaaaaaaaaaa Cameliaioanaaaaaaaaaaaa Buna seara !Am si eu o intrebare , va rog sa mi răspundeți ! Am împlinit 18 ani in luna Septembrie , imi continui studiile , si cei de la poștă mi au ... (vezi toată discuția)
Alocație copil Sabinabuzau Sabinabuzau Bună ziua. Fiul meu împlinește 18 ani în februarie. Este în clasa a XI a, așa că va mai fi elev înca un an de acum înainte. Va mai beneficia de ... (vezi toată discuția)