avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis auto anulat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis auto anulat

Buna ziua, as dori sa stiu daca permisul auto poate sa fie anulat si ca urmare a unei fapte penale pedepsita prin detentie cu executare(mai precis-pentru fals intelectual),dar absolut fara legatura cu vreo abatere de incalcare a codului rutier?Multumesc
Cel mai recent răspuns: arasgata , utilizator 19:15, 6 Noiembrie 2015
Daca fapta are legatura cu modul de obtinere a permisului, da, se poate.
detentia a fost pentru fals intelectual intr-o unitate de CEC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto GeorgeG GeorgeG Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. O persoana a fost trimisa in judecata pentru conducere fara permis auto. Desi in dosarul de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt conducerea pe drumurile publice a unui auto cu permis necorespunzator bobonrone bobonrone Buna ziua! In data de 18-12-2013 am fost prins conducand un ansamblu de vehicule(auto si remorca) cu masa maxima autorizata 5060 kg( 2060 kg auto,3000 kg ... (vezi toată discuția)
Pedepsele pentru uz de fals Alonso Alonso Am o mare problema in momentul de fata si nu-mi pot permite sa angajez un avocat asa ca sper ca imi puteti raspunde.In momentul cand m-am inscris pentru ... (vezi toată discuția)