cazul meu este simplu pentru ce este foarte des intalnit .
Am un act testamentar prin care mostenesc cateva mii de metri de teren in apropierea capitalei.In acelasi act apare si un var care mosteneste si el alte mii de metri.Prin uz de fals probabil,in cardasie cu primarul comunei respective unde sunt terenurile obtine titlu de proprietate pe tot ce exista in certificatul de mostenitor si apoi le vinde.Eu personal am facut o gramada de cereri din 2000 si pana acum primariei si am primit acelasi raspuns.Am doar un certificat care nu atesta calitatea de proprietar.O.k.Dar cum a reusit ruda mea sa obtina certificatul de proprietar pe ceva ce nu ii apartine?
Acum doresc sa imi actionez in instanta ruda pentru obtinerea dreptului mostenit.Intrebarea mea este.
Cum este posibil ca taxa de timbru in aceasta caz sa ajunga la 100 si ceva de milioane?Adica daca nu am acesti bani nu am nici o sansa sa imi recuperez dreptul mostenit de la parintii mei?Iar cei care au incalcat legea sa stea linistiti?Intreb ptr ca am inteles de la avocatul meu ca in caz ca nu am acesti bani la prima infatisare pierd.
sfatul primit de la dl gabescu este unul f bun, insa parerea mea este ca nu se mai incadreaza in termenul legal de doua luni, pt a face plangerea penala .
cel putin asa am dedus, ca dl in cauza cunoaste de mai mult timp aceasta situatie, respectiv faptuitorul , deci nu s-ar incadra