avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru judiciar

mama trebuie sa deschida un proces cu cei doi frati ai ei pentru iesirea din indiviziune.mostenirea e reprezentata din mai multe parcele de pamant arabil,pasuni si padure.mama a deschis procesul de iesire din indiviziune si i-a venit o instiintare ca trebuie sa plateasca o taxa de timbru judiciar in valoare de 2200 lei.as dori sa stiu daca aceasta suma o va plati numai ea sau se va imparti la sfarsitul procesului in trei parti fiecare dintre frati cate o parte????multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 11:37, 6 Noiembrie 2015
Daca mama d-voastra deschide procesul, o va plati ea la inceput urmand ca instanta sa decida la final in hotarare cum se impart cheltuilelile de judecata (in care intra si taxa de timbru).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua! Daca pe titlu de proprietate sunt trecuti ca si proprietari cei trei fii mostenitori(mostenitori intre care nu exista comunicare....) partajarea ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ovi961 ovi961 O zi buna va doresc! Am o serie de intrbari referitoare la iesirea din indiviziune. Dar mai intii povestea pe scurt. Mama mea impreuna cu fratele ei au ... (vezi toată discuția)
Mostenitor decedat vali_085 vali_085 Buna ziua! Detin cota de 5/8 dintr-o garsoniera prin contract de vanzare cumparare de la unul din mostenitori. Initial erau 4 si au mai ramas 2. De la unul am ... (vezi toată discuția)