avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract antrepriza
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract antrepriza

Firma X este antreprenor iar firma Y subantrepenor, exista contract.
Firma Y transporta cu autoturismul firmei inginerul de la firma X la locul desfasurarii lucrarii pentru verificari necesare bunei executari . Se factureaza costul transportului.
Firma Y intocmeste foi de parcurs. Mai trebuie intocmit vreun document pentru a putea justifica ca se face transportul inginerului ?( nota interna, act aditional, acord intre parti ? ) Acest aspect nu este mentionat in contractul initial.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:43, 6 Noiembrie 2015
Daca beneficiarul accepta factura, e corect. Se inregistreaza in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat nicoletapasca10 nicoletapasca10 BUNA ZIUA Am la o firma X o speta : un contract de comodat , incheiat intre o persoana fizica si o persoana juridica X, prin care , pers. fizica ii da ... (vezi toată discuția)
Operatiune triunghiulara sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se inregistreaza in contabilitate,cum se calculeaza impozitul pe venit(micro 1%) si in ce declaratii trebuie cuprinse ... (vezi toată discuția)
Materiale spre prelucrare andrei44 andrei44 Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator: Firma Z este beneficiarul lucrarilor. Firma X factureaza materiale catre firma Z dar, fizic, ... (vezi toată discuția)