avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calomnie si defaimare la locul de munca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calomnie si defaimare la locul de munca

Buna seara,
Am citit pe net fel de fel de informatiii, dar sunt bulversata.
Exista vreo sansa sa castig in instanta pentru faptul ca am fost calomniata si defaimata la locul de munca si mi s-au adus acuzatii grave - exista martori, inclusiv managerul - acuzatii ce nu pot fi sustinute de probe, pentru ca probe nu exista.
Imi este lezata demnitatea, viata privata, imi este jignit copilul, imi este patata imaginea. N-as deschide gura daca as fi vinovata, dar nu am referate, am respectat Regulamentul de ordine interioara, nu am abateri.
Si totusi risc sa imi pierd slujba datorita unor vorbe din partea unei doamne frustrate careia nu i-am permis sa ma jigneasca.
Ce imi ramane de facut?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: c_stefania , utilizator 21:46, 6 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere insulta si calomnie Alina9999 Alina9999 Buna ziua, de curand am avut o discutiecu un fost angajator care m.a acuzat de niste fapte pe care nu le poate dovedi, m.a ameninta ca sotia sa lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Calomnia si insulta, sunt sau nu infractiuni ? barbumult barbumult Cautind in Codul penal, cel nou , actualizat in 2014, constat ca nu se gaseste calomnia si insulta. Din lecturare pe net despre cele doua infractiuni mai ... (vezi toată discuția)
Review negativ poate fi considerat defaimare? AnittaClaudia AnittaClaudia Buna seara. Am lasat niste review-uri negative pe facebook si google. Faptele prezentate sunt adevarate si demonstrabile. Firma imi cere sa sterg ... (vezi toată discuția)