avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avertisment scris art247-248 ali.1 lit.a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avertisment scris art247-248 ali.1 lit.a

Salut mi am o intrabare la un avertisment primit la art 247-248 alin.1.lit.a
daca am primit avertismnetul la art 247-248 alin.1 lit .a tin sa mentionez lit .A nu si lit .b sau C sau E........... mi e imi revine numai art 247-248 alin.1.lit.a care dispune decat numai avertisment scris la lit .A celelalte litere adica sactiune prevazute nu mi revin ? va multumesc mult as dori daca se poate sa mi raspuna un jurist ar fi bine
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 9 Noiembrie 2015
In baza a ce act vi se acorda acel bonus?
pai tocmai asta este acel bonus este trecut ca prime lunare in contract salariul de baza lunar brut este de 1.103 ron eu in mana iau pe luna 800 de ron plus acel bonus de performanta de 300 de ron si din acela mi au luat 200 de ron in fluturasul de salariu este trecut ca prima? mai pot face ceva daca in contractul de munca nnu este trecut ? va multumesc
Ori este trecut ori nu este trecut in c.i.m.?

.. acel bonus este trecut ca prime lunare in contract ..... mai pot face ceva daca in contractul de munca nnu este trecut ?
In contractul de munca nu este trecut doar pe fluturasul de salariu apare ca prima lunara atat
Va fi foarte greu de obtinut inapoi acea suma, avand in vedere ca nu se stipuleaza in c.i.m. acordarea bonusului.

In reg.intern este prevazuta acordarea bonusului?

Alte discuții în legătură

Sactiune abuziva la locul de munca mariusastra mariusastra Salut va scriu pentru a ma lamuri intr o problema intampinata la locul de munca Am fost sactionat la art 247. 248 alin(1) lit.a din legea nr 53/2003 din ... (vezi toată discuția)
Preaviz Leutz_bv Leutz_bv Buna Ziua. Eu am intrat in preaviz incepand cu data de 27 luna aceasta, de buna voie si ma intreb daca trebuie sa lucrez 8 ore pe zi sau doar 4 ore pe zi ? Ma ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract litera i elena1312 elena1312 Pot sa desfac un contract de munca disciplinar daca a plecat de la locul de munca fara sa anunte pe nimeni, nu mai raspunde la telefon si nu s-a mai prezentat ... (vezi toată discuția)