avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACT VANZARE - CUMPARARE LA DOI COPII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACT VANZARE - CUMPARARE LA DOI COPII

Buna seara,am si eu o problema.
Avem act vanzare cumparare eu si sora mea,ce cale exista sa pot vinde apartamentul daca ea nu vrea.Al vrea pentru ea dar nu sa imi dea cota parte reala a valorii ce mi se cuvine.Ce pot face in situatia asta?Eu ma gândesc ca a fost ipotecat fara stirea mea de nu vrea sa renunte.
Astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: aliri96 , utilizator 17:44, 7 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament din care detin 7/8 parti tony67ro tony67ro Buna ziua. Sora mea a divortat acum vreo 10 ani. In urma divortului nu a facut partaj pe apartamentul de 2 camere pe care il detinea impreuna cu sotul in ... (vezi toată discuția)
Apartament la comun cu o cunostinta  andreea cristina andreea cristina am un apartament cumparat prin credit ipotecar impreuna cu un fost partener de afaceri(pt birouri)pe persoana fizica,jumatate/jumatate(avans+ipoteca)in urma cu ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune m-am judecat cu sora mea pentru casa ... elena45i elena45i ieșire din indiviziune M-am judecat cu sora mea pentru casa părintească. Avocatul care m-a reprezentat ma convins că trebuie să cerem \"ieșire din ... (vezi toată discuția)