avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de viata card de cumparaturi
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de viata card de cumparaturi

In urma decesului sotului meu(accident rutier) am ramas cu un card de cumparaturi de acoperit,acesta fiind pe numele lui.Asigurarea de viata la acest card a fost facuta automat gratuit in primele 3 luni,renuntand la aceasta ulterior doar printr_un apel telefonic,acest lucru facandu_l majoritatea clientilor...dupa spusele bancii.Nu exista nici un act aditional care sa confirme cele zise de banca,eu avand la dosar acea asig.semnata la inceput.Intrebarea este daca pot beneficia de pachetul de asig.protectia rambursarilor? ...interesul bancii fiind de a nu iesi in pierdere iar al meu de a nu plati.este valabila dpdv.legal renuntarea la asig.doar printr_un apel tel? Rog respectuos raspunsul unui avocat.


Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 20:40, 8 Noiembrie 2015
ati platit indemnizatia/contributia la asigurari?
Orice polita de asigurare contine conditii de asigurare. Va recomand sa solicitati bancii aceste conditii de asigurare (daca nu le aveti), intrucat acolo se stipuleaza obligatiile de plata, termene de pasuire, etc.. De obicei aceste asigurari atasate la un cardul bancar, sunt asigurari de grup in care contractantul (cel care achita prima de asigurare) este banca, iar asiguratul este posesorul cardului.

Ar fi util sa ne furnizati mai multe informatii (eventual pe privat), privind denumirea bancii, societatea de asigurare, tipul politei de asigurare, etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare impusã ºi neonorabilã cristina-kelemen cristina-kelemen Am acceptat, la contactarea unui operator al unei bănci, un card de credit pentru cumpărături. La ridicarea acestuia de la bancă, am avut surpriza să ... (vezi toată discuția)
Incheiere asigurare pentru posesorul unui card de credit vlad nicolae vlad nicolae Buna ziua ! Am un card de credit emis de o societate bancara nefinanciara, Cand am platit ultima rata, am intrebat daca este necesara actualizarea datelor ... (vezi toată discuția)
VÂnzare conditionata nelubt nelubt Sunt angajat al unei societati de asigurare reasigurare. Din luna decembrie 2009 s-a trecut la emiterea electronica a politelor de asigurare RCA. Prin decizia ... (vezi toată discuția)