avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este corect ca la trecerea de la contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este corect ca la trecerea de la contract de munca pe perioada determinata la perioada nedeterminata sa primesc doar o decizie?

Buna ziua.
Sunt angajata pe post de registrator medical la un spital de stat. Initial am fost angajata pe perioada determinata. In septembrie am dat examen si am trecut pe perioada nedeterminata.
Intrebarea mea este ce acte se incheie la trecerea de la contract pe perioada determinata in perioada nedeterminata?
De la personal am primit doar o decizie in care sunt anuntata ca trec pe perioada nedeterminata. Este corect? Nu ar trebui sa semnez ceva, un act aditional sau altceva?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 8 Noiembrie 2015
Trebuia sa se incheie si un act aditional la c.i.m.prin care se modifica durata c.i.m.in nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca jalaboi jalaboi buna ziua: sunt asistent medical si de la 1 .02.2008 sunt angajata pe perioada determinata, dar nu scrie exact perioada(luni, ani) in contract. De la birouri ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie temporar smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Un angajat vechi va fi promovat pe o alta functie. Deocamdata, se doreste ca promovarea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)