avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... art 11 "a" din Legea 1/1970
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

art 11 "a" din Legea 1/1970

Revin si eu cu o intrebare legata de transfer conf.acestui articol: -perioada nov.1987 transfer intre 2 localitati

Fiind vorba de un transfer dintr-o localitate in alta, in cate zile trebuia sa se prezinte la noul loc de munca ( exemplul in cauza: conf. celor scrise in cartea de munca, s-a incheiat activitatea la 1.11.1987 in primul loc de munca si apare trecut ca incepere la noul loc de munca 9.11.1987) . Dupa calendar 1 .11 era duminica iar 9.11 luni. In aceasta situatie nu trebuia sa se acorde un nr.zile pt.mutare ??? si sa nu apara ca intrerupere a vechimii???

Multumesc anticipat pt. raspuns
Carmen Paroiu
Cel mai recent răspuns: carmen paroiu , utilizator 21:32, 22 Iulie 2009
Da, intr-adevar aveti dreptate. Transferul in interesul serviciului (dintr-o localitate in alta localitate) dadea salariatului posibilitatea de a se muta 5 zile libere, indemnizatie de mutare si chiar transport. Normal ar fi trebuit sa fie continuitate, zilele libere erau motivate de legiuitor astfel ca ar fi trebuit incluse ca orice zi libera platita si recunoscuta.
Inocentia
Buna ziua!

Multumesc pentru edificare. Credeti ca legal se mai pot indrepta lucrurile? Neatentia sau lipsa de profesionalism ale unor functionari , pot cauza frustari altora...
Inca o data va multumesc pt raspuns.
Carmen Paroiu
Se pot verifica statele de plata din acea perioada si, daca in ele salariatul apare cu ore si salariu in acele zile, se modifica inregistrarile din carnetul de munca.
Buna seara!

Va multumesc pt. raspuns. Multa sanatate!
Cu stima,
Carmen Paroiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in caz de transfer la aceeasi firma florentina_22000 florentina_22000 Buna ziua! Urmeaza sa ma transfer (si sa-mi schimb si domiciliul) dintr-un oras in altul, in cadrul aceleasi firme. Pot beneficia de concediu platit (zile ... (vezi toată discuția)
Penalitati de la furnizori Dorina56 Dorina56 Buna ziua, Am o problema referitoare la penalitatile de la furnizori, mai exact energie termica incalzire. Societatea ne-a trimis o notificare prin care ne ... (vezi toată discuția)
Salariul pt zilele de co ContSters254019 ContSters254019 buna ziua la un salariu minim pe economie (cat a fost inainte de 700 lei ) in luna oct 2012 am avut 15 zile lucratoare si 8 zile de CO si am luat 530 lei , in ... (vezi toată discuția)