avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... neconstitutionalitate resalonare drepturi salariale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

neconstitutionalitate resalonare drepturi salariale

nu gasec si eu Hotararea de neconstitutionalitate a reesalonarii drepturilor salariale.Daca ma vede cineva si stie unde este postata sa-mi spuna si mie.Mii de multumiri si bafta tuturor.
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 22:23, 21 Iulie 2009
Decizia CCR din 20 ianuarie, prin care două articole din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.75/2008, privind stabilirea de măsuri pentru soluţionarea unor aspecte financiare în sistemul justiţiei au fost declarate neconstituţionale nu vizează eşalonarea plăţii sumelor restante.
Curtea Constituţională a Romaniei (CCR) a decis, in data de 20 ianuarie, că dispoziţiilor articolelor I şi II din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.75/2008, privind stabilirea de măsuri pentru soluţionarea unor aspecte financiare in sistemul justiţiei, sunt neconstituţionale.
Daca va referiti la ordonanta e esalonare a drepturilor castigate in instanta, pentru anii 2010-2012, aceasta inca nu exista, nu s-a judecat inca, asteptam sa treaca vacanta judecatoreasca. Am castigat in instanta suplimentul postului si al treptei de salarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale marianavacaru marianavacaru Care este ultimul act normativ care reglementeaza acordarea unor drepturi salariale cistigate printr-o hotarire judecatoreasca ? (vezi toată discuția)
Referitor la oug nr.71/2009 mihami mihami Am o hotarare (drepturi salariale) investita cu formula executorie si pentru care am solicitat angajatorului (Primarului), prin cerere, punerea in executare ... (vezi toată discuția)
Suplimentul postului si suplimentul treptei de salarizare draganoiu draganoiu prin art. 31 alin. 1 lit. c di d din Legea nr. 188/1999 s-a prevazut ca functionarul public sa beneficieze de doua suplimente , respectiv suplimetul postului ... (vezi toată discuția)