nu gasec si eu Hotararea de neconstitutionalitate a reesalonarii drepturilor salariale.Daca ma vede cineva si stie unde este postata sa-mi spuna si mie.Mii de multumiri si bafta tuturor.
Decizia CCR din 20 ianuarie, prin care două articole din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.75/2008, privind stabilirea de măsuri pentru soluţionarea unor aspecte financiare în sistemul justiţiei au fost declarate neconstituţionale nu vizează eşalonarea plăţii sumelor restante.
Curtea Constituţională a Romaniei (CCR) a decis, in data de 20 ianuarie, că dispoziţiilor articolelor I şi II din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.75/2008, privind stabilirea de măsuri pentru soluţionarea unor aspecte financiare in sistemul justiţiei, sunt neconstituţionale.
Daca va referiti la ordonanta e esalonare a drepturilor castigate in instanta, pentru anii 2010-2012, aceasta inca nu exista, nu s-a judecat inca, asteptam sa treaca vacanta judecatoreasca. Am castigat in instanta suplimentul postului si al treptei de salarizare.