avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comodat masina inchiriata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comodat masina inchiriata

Conduc o masina data spre folosinta de firma la care lucrez. Compania utilizeaza masina in baza unui contract de inchiriere pe termen lung incheiat cu o firma de inchirieri auto. Doresc sa obtin un loc de parcare in zona de domiciliu din Bucuresti iar Regulamentul parcari solicita conducatorului auto (in cazul in care nu este proprietarul masinii) fie contract de leasing fie contract de comodat in original.

Intrebare: Pot sa inchei contract de comodat cu firma la care lucrez pentru utilizarea masinii de serviciu avand in vedere ca masina nu este detinuta de firma ci inchiriata?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: alidan , utilizator 18:03, 10 Noiembrie 2015
Puteti incheia un contract de comodat cu conditia sa existe o asemenea posibilitate prevazuta in contractul de inchiriere
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inmatriculare, detinator-utilizator ionr ionr buna ziua, intrebarile mele se refera la: 1), daca se poate trece ca utilizator in certificatul de inmatriculare o persoana fizica ( in speta fiul meu) in ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Regulament parcare bucuresti sect.4 MihaiMih MihaiMih Buna ziua si La Multi Ani! As dori o informatie, privind regulamentul/legea parcarilor. Locuiesc in Bucuresti Sect.4, unde detin si un loc ... (vezi toată discuția)