avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pensie- recuperare sulta si cheltueli de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pensie- recuperare sulta si cheltueli de judecata- termen contestatie la executare

Am de recuperat sulta si cheltuieli de judecata . Am fost la executor si am depus demersulrile . De unde stiu daca piritii depun contestatie la executare si care este termenul pentru contestatie ?
Cel mai recent răspuns: rona1958 , utilizator 17:16, 9 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
piritii trebuie sa plateasca ceva ? cautiune , avocat ??
~ Conținut șters la cerere ~
la piriti ma refeream . da ok multumesc frumos pentru raspuns am inteles foarte bine situatia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare - trebuie ceruta si suspendarea obligatoriu? seldom seldom Buna ziua, Am o intrebare referitoare la executarea pe un bun imobil. Daca facem contestatie la executare, trebuie sa cerem obligatoriu si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Executarea silita-urgent(va rog) ditfloris ditfloris In urma partajului am preluat locuinta,intrucat cealalta parte n-a dorito,sperand sa pot face un credit si sa-i achit sulta sau,eventual, s-o vand. Au trecut 2 ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare ela30 ela30 Buna ziua, Am fost chemata in instanta in calitate de intimat, pentru o contestatie la executare.As dori sa stiu daca trebuie sa angajez un avocat sau daca ... (vezi toată discuția)