avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tulburarea linistii publice

Va rog sa-mi raspundeti la aceasta intrebare, care este elementul material al laturii obiective al infractinuii de tulburare a linistii publice in conditiile in care vine in concurs cu ultraj prin amenintare contra politistului, fapte petrecute in strada, si deasemenea daca procurorul de caz ar trebui sa inceapa urmarirea penala pentru marturie mincinoasa din oficiu impotriva martorilor prezenti care nu spun imprejurari esentiale despre comiterea faptei, adica nu spun faptul ca agresorul l-a amenintat cu bataia pe politist, deoarece se tem de acesta,va rog sa-mi raspunde-ti?

Alte discuții în legătură

Politist injurat viorelv viorelv Va rog să-mi răspundeți la ce infractiuni poate fi incadrata o persoana care injura si ameninta cu bataia un politist in exercitarea serviciului, daca acea ... (vezi toată discuția)
Incadrare penala fapta viorelv viorelv Va rog să-mi răspundeți la ce infractiuni poate fi incadrata o persoana care injura si ameninta cu bataia un politist in exercitarea serviciului, daca acea ... (vezi toată discuția)
Confruntare martori viorelv viorelv În timpul urmăririi penale am cerut de mai multe ori confruntarea intre martorii propusi de catre mine în calitate de persoana vatamata și martorii ... (vezi toată discuția)