avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politist injurat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politist injurat

Va rog să-mi răspundeți la ce infractiuni poate fi incadrata o persoana care injura si ameninta cu bataia un politist in exercitarea serviciului, daca acea persoana se indreapta spre politist sa-l loveasca dar este oprita de o alta persoana si nu reuseste sa-l loveasca pe politist, dar striga,urla, injura si ameninta politistul si institutia, poate fi incadrat la ultraj si tulburarea linistii publice, de fata fiind doar persoane apropiate agresorului care nu o sa vrea sa depuna marturie impotriva acestuia, totul intamplandu-se in strada.va rog sa-mi spuneti daca a savarsit ultraj si tulburarea linistii publice sau doar ultraj in strada nefiind alte persoane care sa fie indignate de comportamentul agresorului ci doar politistii si rudele, apropiatii agresorului.
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 13:26, 31 Octombrie 2015
To o parere va rog!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare penala fapta viorelv viorelv Va rog să-mi răspundeți la ce infractiuni poate fi incadrata o persoana care injura si ameninta cu bataia un politist in exercitarea serviciului, daca acea ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice viorelv viorelv Va rog sa-mi raspundeti la aceasta intrebare, care este elementul material al laturii obiective al infractinuii de tulburare a linistii publice in conditiile ... (vezi toată discuția)
Ultraj viorelv viorelv Care este diferența la următoarea speță, un polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a fost înjurat fără motiv și amenințat cu ... (vezi toată discuția)