avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confruntare martori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confruntare martori

În timpul urmăririi penale am cerut de mai multe ori confruntarea intre martorii propusi de catre mine în calitate de persoana vatamata și martorii propusi de inculpat, cu privire la savarsirea infractiunilor de ultraj contra politistului prin amenintare cu bătaia și tulburarea linistii publice, evenimentul având loc în strada, nici procurorul în cursul UP nici judecatorul în mod inexplicabil nu au aprobat acest fapt, sunt în cursul judecății, unde as putea sa fac o plângere , deoarece martorii propusi de inculpat, spun ori ca nu au vazut, ori ca nu știu exact ce s-a întâmplat va rog s-a răspundeți!!!
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 09:32, 4 Noiembrie 2016
Cand atacati cu apel sentinta, va referiti si la incheierile prin care vi s-au respins cererile.
Se mulțumește!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj viorelv viorelv Care este diferența la următoarea speță, un polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a fost înjurat fără motiv și amenințat cu ... (vezi toată discuția)
Întrebări procuror viorelv viorelv În situația în care este proces pe rol cu privire la savarsirea de catre inculpat a infractiunilor de ultraj și tulburarea linistii publice, persoana ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la aplicarea pedepsei viorelv viorelv Am fost victima infractiunii de ultraj prin amenintare, și tulburarea linistii publice, în calitate de funcționar public cu statut special adică ... (vezi toată discuția)