avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Întrebări procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Întrebări procuror

În situația în care este proces pe rol cu privire la savarsirea de catre inculpat a infractiunilor de ultraj și tulburarea linistii publice, persoana vatamata polițist, neavând avocat, procurorul de sedinta în calitate de reprezentant al statului nu ar trebui sa pună întrebări martorilor audiați, ținându-se seama de cele declarate în timpul UP, martorii sustinand ca își mențin declarațiile date, însă în timpul audieri în cursul judecății, acestia sustinand altceva, procurorul de sedinta nu ar fi trebuit sa sesizeze acest fapt,mai mult decat atât procurorul a fost de acord cu faptul ca judecatorul respins o cerere a persoanei vătămate de confruntare martori , în onditiile în care aceștia una susțin în cursul UP și alta în timpul judecății, va rog să-mi răspundeți, mulțumesc!!!!!

Alte discuții în legătură

Confruntare martori viorelv viorelv În timpul urmăririi penale am cerut de mai multe ori confruntarea intre martorii propusi de catre mine în calitate de persoana vatamata și martorii ... (vezi toată discuția)
Confruntare martori viorelv viorelv In cursul UP am cerut confruntarea martorilor, eu fiind parte vatamata, sunt trei martori care sustin adevarul de partea mea si sunt trei martori de partea ... (vezi toată discuția)
Ultraj viorelv viorelv Care este diferența la următoarea speță, un polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a fost înjurat fără motiv și amenințat cu ... (vezi toată discuția)