In cursul UP am cerut confruntarea martorilor, eu fiind parte vatamata, sunt trei martori care sustin adevarul de partea mea si sunt trei martori de partea inculpatului care ori spun ca nu au vazut ori ca nu au auzit, acestia din urma fiind propusi tot de catre mine, procurorul a respins de doua ori cerere de confruntare a martorilor sustinand ca sunt suficiente probe pentru dovedirea elementului de fapt si sa cer procedeul probatoriu al confruntarii in prima instanta, ar trebui sa cer inainte de judecata, confruntarea printr-o cerere sau in timpul judecarii cauzei, va rog să-mi răspundeți!!!
Daca ati cerut si vi s-a respins de procuror, depuneti plangere impotriva ordonantei la procurorul ierarhic superior conf.art.339 c.p.p.,mai mult de atat nu puteti face in faza de urmarire penala.
Cererea a fost facuta la procurorul ierarhic superior, de acesta a fost respinsa, argumentand ca sunt suficiente probe pentru dovedirea elementului de fapt si ca probatoriu este suficient, si sa cer confruntare in prima instanta, actualmente inculpatul fiind trimis in judecata, cererea de confruntare sa o cer inainte de sedinta de judecata sau in timpul sedintei, va multumesc!!!
Dacă martorii nu au văzut și nu au auzit nu au ce sa declare.
Dacă aveți un probatoriu suficient și ceilalți martori sunt pe lângă caz nu are sens sa ii mai audiați.
Doar dacă contrazic situația de fapt ar fi alta discuție.
Oricum procurorul trebuie sa își instrumenteze cazul bine.
Procedeu probatoriu
viorelv
Vă rog să mă lămuriți ce înseamnă,, pentru dovedirea elementelor de fapt care constituie obiectul probelor au fost administrate suficiente mijloace de ... (vezi toată discuția)