avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confruntare martori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confruntare martori

In cursul UP am cerut confruntarea martorilor, eu fiind parte vatamata, sunt trei martori care sustin adevarul de partea mea si sunt trei martori de partea inculpatului care ori spun ca nu au vazut ori ca nu au auzit, acestia din urma fiind propusi tot de catre mine, procurorul a respins de doua ori cerere de confruntare a martorilor sustinand ca sunt suficiente probe pentru dovedirea elementului de fapt si sa cer procedeul probatoriu al confruntarii in prima instanta, ar trebui sa cer inainte de judecata, confruntarea printr-o cerere sau in timpul judecarii cauzei, va rog să-mi răspundeți!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:02, 4 Martie 2016
Daca ati cerut si vi s-a respins de procuror, depuneti plangere impotriva ordonantei la procurorul ierarhic superior conf.art.339 c.p.p.,mai mult de atat nu puteti face in faza de urmarire penala.
Cererea a fost facuta la procurorul ierarhic superior, de acesta a fost respinsa, argumentand ca sunt suficiente probe pentru dovedirea elementului de fapt si ca probatoriu este suficient, si sa cer confruntare in prima instanta, actualmente inculpatul fiind trimis in judecata, cererea de confruntare sa o cer inainte de sedinta de judecata sau in timpul sedintei, va multumesc!!!
O sa fiti intrebati de presedintele instantei daca propuneti administrarea de probe.
Se mulțumește!!!
Dacă martorii nu au văzut și nu au auzit nu au ce sa declare.
Dacă aveți un probatoriu suficient și ceilalți martori sunt pe lângă caz nu are sens sa ii mai audiați.
Doar dacă contrazic situația de fapt ar fi alta discuție.

Oricum procurorul trebuie sa își instrumenteze cazul bine.
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedeu probatoriu viorelv viorelv Vă rog să mă lămuriți ce înseamnă,, pentru dovedirea elementelor de fapt care constituie obiectul probelor au fost administrate suficiente mijloace de ... (vezi toată discuția)
Patru cereri de studiere a unui dosar penal, trei cereri pentru propunerea de probe adresate prim-procurorului, toate fără răspuns. ce mă sfătuiți să fac? cornaca cornaca Am calitatea de reclamant intr-un dosar de fals intelectual conform; Ncp art.321. Din luna octombrie 2018 pana in prezent am facut catre prim procurorul unui ... (vezi toată discuția)
Confruntare martori viorelv viorelv În timpul urmăririi penale am cerut de mai multe ori confruntarea intre martorii propusi de catre mine în calitate de persoana vatamata și martorii ... (vezi toată discuția)