avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Patru cereri de studiere a unui dosar penal, trei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Patru cereri de studiere a unui dosar penal, trei cereri pentru propunerea de probe adresate prim-procurorului, toate fără răspuns. Ce mă sfătuiți să fac?

Am calitatea de reclamant intr-un dosar de fals intelectual conform; Ncp art.321. Din luna octombrie 2018 pana in prezent am facut catre prim procurorul unui parchet 4 cereri scrise pentru studierea dosarului si mai multe cereri privind proprunerea de noi probe spre dovedirea adevarului. Pentru nici una din aceste cereri nu am primit raspuns ! Nici de aceptare si nici de respingere a cererilor. Dosarul este la politie iar procurorul de caz fiind chiar prim -procurorul parchetului de provincie. Ce ma sfatuiti sa fac ? Cautand in spatiul puplic internet pe un site cunoscut de socializare am constatat faptul ca, prim procurorul care cerceteaza cazul are in lusta de prieteni chiar pe faptuitor,suspectul de fals intelectual.
Dupa cum am scris niciodata nu am primit un raspuns, iar politistul de caz nu sta de vorba cu mine.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Depuneti plangere la procurorul ierarhic superior conf. art. 336-339 c.p.p.
In dosar sun facute cercetari chiar de Prim-procurorul parchetului de pe langa judecatoria “G” sa fac sesizare la prim procuror parchetuli judetea asta ar insemna !
Stima
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2019
trandafir2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am vazut, din acest motiv v-am spus la procurorul ierarhic superior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta procuror incalcare cod penal gdima gdima Buna ziua, Am nevoie sa stiu ce demersuri pot sa fac in cazul in care procurorul a emis ordonanta cu incalcarea prevederilor unui articol din codul ... (vezi toată discuția)
Cine solutioneaza? Just-drept Just-drept Daca am depus o cerere la parchet judecatorie, iar raspunsul mi l-a oferit prim-procurorul parchetului judecatorie, impotriva actului a acestui ... (vezi toată discuția)
Decizia procurorului Pompilui Avram Pompilui Avram Poate fi atacata in Instanta o decizie a procurorului ? (vezi toată discuția)