Vă rog să mă lămuriți ce înseamnă,, pentru dovedirea elementelor de fapt care constituie obiectul probelor au fost administrate suficiente mijloace de proba,, în condițiile în care s-a respins procedeul probatoriu al confruntării cerut de persoana vatamata și martorii suspectului se eschivează în a spune adevărul, declarând faptul că ori nu-și mai aduc aminte, ori ca nu știu ce s-a întâmplat, acest fapt avantajandu-l pe suspect.Impotriva ordonanței procurorului de respingere procedeu de confruntarea se poate face plângere sau nu, va rog sa-mi raspunde-ti, va mulțumesc!!!
Organele judiciare pot respinge o cerere privitoare la administrarea unor probe atunci când se apreciază că pentru dovedirea elementului de fapt care constituie obiectul probei au fost administrate suficiente mijloace de probă.
Aveti dreptul sa depuneti plangere conf. art.336-339 c.p.p. la procurorul ierarhic superior, daca apreciati ca prin acestea vi s-a adus o vătămare intereselor legitime.
Confruntare martori
viorelv
In cursul UP am cerut confruntarea martorilor, eu fiind parte vatamata, sunt trei martori care sustin adevarul de partea mea si sunt trei martori de partea ... (vezi toată discuția)