avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecatoria sectorului 2 se afla in incinta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecatoria sectorului 2 se afla in incinta Tribunalului fost Junior?

Buna ziua!
Va rog frumos daca ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi spuna daca judecatoria sectorului 2 se afla in incinta Tribunalului ( fost Junior)? Taxa de timbru pe Judecatoria sectorului 2 se poate plati si la posta?Mentionez ca vreau eu, ca persoana fisica sa depun un dosar iar cei de la Judecatoria sec.2 mi-a cerut anumite documente, aceasta taxa...O ULTIMA INTREBARE...Mi a cerut ca pe fiecare document sa fie stampila CONFORM CU ORIGINALUL, la registratura se poate?Va rog mult de tot sa imi raspundeti si sa ma ajutati deoarece astazi vreau sa depun dosarul!!! Va multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: claudia25 , utilizator 12:25, 9 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor, contestatie amenda pv tudoracherazvan tudoracherazvan Buna ziua, ajutati-ma va rog cu redactarea unei cereri de depunere la dosar a unei taxe de timbru. Am contestat un pv mi a dat un termen dar nu am achitat taxa ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila mobil mobil Buna ziua, am avut procesul de divort acum 1 an la judecatoria de sector in calitate de parat si nu m-am prezentat,apoi am facut apel si dosarul a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Unde sa depun cererile cosminghe cosminghe Buna ziua, Am doua societati comerciale, vreau sa declansez falimentul la ambele pentru ca nu am bani de avocat ma voi ocupa eu de acest lucru ... (vezi toată discuția)