avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ajutor, contestatie amenda PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ajutor, contestatie amenda PV

Buna ziua, ajutati-ma va rog cu redactarea unei cereri de depunere la dosar a unei taxe de timbru. Am contestat un pv mi a dat un termen dar nu am achitat taxa de timbru in valoare de 20 de lei, pt depunerea chitantei la dosar este nevoie de o cerere si nu stiu cum sa o redactez..
Merge facuta si de mana sau musai scoasa la imprimanta??. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:53, 5 Septembrie 2015
Scrieti de mana, nu-i cine stie ce! Spuneti subsemnatul.... prin prezenta depun la dosar.. nr...chitanta seria...nr... din... reprezentand taxa timbru judicuiar. Data... semnati si gata! O depuneti la registratura si rugati sa va dea pe o hartie numarul cu care a fost inregistrata. Scanati-o/xeroxati-o inainte de a o depune (chitanta!)! Nu stiu ce urmariti, dar e destul de greu sa castigi de unu singur un proces impotriva inspectoratului judetean de politie.... Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2015
DlGoe, utilizator
Gasiti pe site "n" modele depunere documente la instanta
Iata un model pe care urmeaza sa il personalizati

Instanta
Dosar
Termen

Domnule Presedinte

Subsemnatul ………………. (numele si prenumele celui ce depune actele) parat (sau dupa caz reclamant, recurent, intimat contestator) in cauza ce formeaza obiectul dosarului nr. ………., al acestui tribunal, cu termen de judecata la ………., depun copii certificate in …… exemplare de pe urmatoarele acte:

1. …………………………………………………….;

2. ……………………………………………………. (se vor determina cat mai precis actul – data, numar, de la cine emana etc.).

Va rog sa dispuneti sa fie atasate la dosar si sa fie comunicate reclamantului la adresa indicata de el in actiune.

Semnatura ,
JUDECĂTORIA _______
DOSAR NR. _____________
TERMEN: _____________

DOMNULE PREŞEDINTE,

Subsemnatul __________________, petent în cauza ce formează obiectul dosarului mai sus menționat, prin prezenta, depun, în original, dovada plății taxei de timbru în sumă de 20 lei (chitanța nr. __________/______2015).

Cu mulţumiri,

DOMNULUI PREŞEDINTE AL JUDECĂTORIEI _____________________

Redactați în 2 exemplare, unul ptr instanță (la care atașați chitanța), iar unul ptr dvs, pe care să fie aplicată ștampila instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor. dascalescu_c dascalescu_c Spune-ti-mi si mie va rog cum trebuie sa sune oi cerere catre instanta de judecata (judecatorie) in cazul in care am depus o cerere de anulare a unui ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie sorinraicu sorinraicu Situatia: am dat imprumut unei persoane fizice o suma ce bani ce nu mi-a fost restituita nici dupa 2 ani. Avand in vedere ca perioada de prescriptie este de 3 ... (vezi toată discuția)
Copie dosar si depunere acte suplimentare contravenientu contravenientu Buna ziua, Am un termen de judecata la sfarsitul acestei luni la o instanta din tara pentru o contraventie. As vrea sa intru in posesia unei copii de pe ... (vezi toată discuția)