avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA norma de venit - control, conturi, incasari
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA norma de venit - control, conturi, incasari

Buna ziua,

Am un PFA cu norma de venit pe care vreau sa-l radiez. Anul acesta am avut venituri si mi-am platit taxele la zi, mai putin ultimul trimestru pe care le voi plati luna aceasta.
Ma intereseaza urmatoarele:
- daca la inchidere ANAF-ul face un control al documentelor si ce documente sunt verificate? Se verifica si contractele sau doar Registrul de Incasari si Plati?
- presupun ca toate incasarile trebuiesc finalizate pana la solicitarea de inchidere a PFA la Registrul comertului. Daca mai am facturi neincasate iar clientul vrea sa le plateasca dupa ce am inchis PFA-ul, ce se intampla, cum se procedeaza?
- contul bancar se inchide inainte de radiere sau dupa?

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Am un pfa in sistem real pe care doresc sa il inchid. emiliadan emiliadan Buna ziua. Am un PFA in sistem real pe care doresc sa il inchid la final de an. Mai am 2 facturi emise clientului, dar neincasate. Se mai pot incasa facturi ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa GOG STELIAN GOG STELIAN La inchiderea PFA este obligatoriu plata impozitelor catre finante sau acestea se pot plati si dupa inchidere (vezi toată discuția)
Anulare factura shnex shnex Buna ziua! Am taiat cateva facturi pe care nu le-am incasat si as vrea sa inchid pfa-ul. Sunt la venit real si am inteles ca pentru a le anula am nevoie de ... (vezi toată discuția)