avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am un PFA in sistem real pe care doresc sa il inchid.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am un PFA in sistem real pe care doresc sa il inchid.

Buna ziua. Am un PFA in sistem real pe care doresc sa il inchid la final de an. Mai am 2 facturi emise clientului, dar neincasate. Se mai pot incasa facturi dupa inchiderea/radierea PFA ului?
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:48, 14 Decembrie 2023
Nu. Așteptați sa terminați cu toate incasarile și plățile mai întâi apoi mergeți la registrul comerțului pentru depunerea hârtiilor și după ce primiți hotărârea de radiere de la ei, depuneți și declaratia unica la finanțe.
Verificați sa nu mai aveți ceva restantante pe la directia de impozite și taxe de la primarie pentru acel pfa. O taxa de salubritate sau altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa Adrialexandra Adrialexandra Bună ziua,am o întrebare. Care sunt pașii de urmat pt a închide un pfa? Ce fac cu stocul de marfa? Trebuie sa merg cu casa de marcat undeva?mul (vezi toată discuția)
Radiere pfa norma de venit - control, conturi, incasari bruneng bruneng Buna ziua, Am un PFA cu norma de venit pe care vreau sa-l radiez. Anul acesta am avut venituri si mi-am platit taxele la zi, mai putin ultimul trimestru pe ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu marfa daca onrc a radiat pfa-ul? Magbd Magbd Buna ziua, Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea? (vezi toată discuția)