avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare auto

Sunt in curs de a cumpara o masina sh . Masina fiind a unei firme se va face vanzarea cu factura fiscala .Masina o cumpara un cumnat care nu o trece pe numele lui , mi-o vinde mie in aceeasi zi . Intrebarea este daca se poate face acest lucru si daca am nevoie de certificat fiscal de la firma resp. si de la cel care o cumpara ? Eu intetionez sa o trec pe numele meu . Merci
Pentru a indeparta eventualele greutati,de ce nu incheiati procura in favoarea cumnatului,
astfel incat sa se faca un singur contract de tranzactionare bun mobil direct intre firma si dv ?
Nu inteleg cum o cumpara cumnatul dar... nu o chiar cumpara si, mai ales, de ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare masina sh cu procura AlinaMh AlinaMh Buna ziua, As dori sa cumpar o masina sh inmatriculata in Romania. Pentru asta ar trebui sa fac contractul de vanzare-cumparare (fara de care nu se ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare auto cu sotia proprietarului MihaiMI MihaiMI Salut. Vreau sa cumpar o masina inmatriculata in Romania. Problema este ca proprietarul nu se afla momentan in tara si nici nu a imputernicit alta persoana. ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto mai putin ortodoxa ghetagabi ghetagabi Buna ziua, Vreau sa-i cumpar masina tatalui meu, pentru o vinde mai departe, el nu are timp si nici chef sa se ocupe. Fac contract de V-C cu el, fara a ... (vezi toată discuția)