avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare-cumparare masina SH cu procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare-cumparare masina SH cu procura

Buna ziua,

As dori sa cumpar o masina sh inmatriculata in Romania. Pentru asta ar trebui sa fac contractul de vanzare-cumparare (fara de care nu se vanzatorul nu poate scoate fiscalul). Insa, eu as dori sa trec masina pe numele tatalui meu, fiindca pretul asigurarii este mai decent. El nu se afla momentan in tara.
Se poate face o procura prin care el sa ma imputerniceasca pe mine sa cumpar masina? Sau trebuie sa fie prezent la redactarea contractului?

Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns, apreciez foarte mult.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:58, 3 Martie 2016
Solicitati tatalui dv sa incheie procura notariala in favoarea dv in vederea desfasurarii formalitatilor pentru achizitie bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar o masina dar sa fie pe alt nume maryus2y maryus2y Buna ziua. Ma intereseaza daca pot cumpara o masina dintr-un alt judet si sa fie trecuta pe numele tatalui meu fara ca el sa fie prezent, doar cu buletinul ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Vânzare mașină cu contract de mână. este valabil acest tip de contract? PaulKMN PaulKMN Buna ziua. Este valabil un contract de mana, cu doi martori, in care sa se evidentieze faptul ca eu am cumparat o masina de la o persoana conform unei sume? ... (vezi toată discuția)