avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modificarea legii pentru indemnizatia de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modificarea legii pentru indemnizatia de crestere a copilului

Buna ziua,

Ati publicat acum cateva luni ca s-a modificat legea ce reglementeaza indemnizatia de crestere a copilului, si anume ca s-a eliminat discriminarea intre parintii ce aleg un an, respectiv doi ani pentru concediul de crestere; urma ca in ambele variante valoarea indemnizatiei sa devina 85 % din salariu, fara limitarea la 1200 RON pentru cei ce opteaza pentru doi ani.

Stiti cand se va promulga si va intra in vigoare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 9 Noiembrie 2015
Proiectul de lege despre care s-a facut referire in Forumul Avocanet.ro nu a fost inca adoptat de Camera Deputatilor (for decizonal), dupa ce senatul l-a votat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari la indemnizatia pentru ccc? carmenstanescu67 carmenstanescu67 am auzit ca este propusa o lege prin care mamele vor putea fi platite cu 85 % din salariu, pe timpul celor 2 ani din concediul de maternitate. acum sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- 2 locuri de munca RuxandraLarisa RuxandraLarisa Situatie: un salariat are 2 contracte de munca(2 firme diferite). Urmeaza sa intre in concediu de crestere copil. Va beneficia de indemnizatie integrala din ... (vezi toată discuția)
Modificare plafon indemnizatie ptr. concediu crestere copil Hellene04 Hellene04 Intrebare: imi puteti spune daca intr-adevar s-a modificat de la 1 ianuarie 2016 legislatia referitoare la plafonul de indemnizatie acordat pe perioada ... (vezi toată discuția)