am cuprinsa o investitie noua in planul de achizitii (primarie). s a constatat ca aceea investitie nu mai reprezinta o prioritate si dorim sa ducem banii respectivi catre alta lucrare. contabila a spus ca banii dusi la inceputul anului catre aceea investitie nu mai pot fi folositi decat pt aceasta investitie, deci nu se poate renunta la aceasta invetitii, implicit banii nu pot fi folositi catre o alta investitie....imi puteti indica vreun act normativ care sa prevada acest aspect?
Depinde de legea in care ati obtinut finantarea. S-ar putea sa aiba dreptate contabila. Depinde de unde ati primit primii bani pentru respectiva investitie si in baza carei legi. Cititi contractul.
banii destinati finantarii sunt din bugetul local. aceasta suma de bani a fost prinsa la inceputul anului in buget catre o investitie, iar in momentul asta dorim sa renuntam la aceea investitie si sa folosim banii destinati acelei investitii catre o alta lucrare care in momentul asta reprezinta o prioritate, iar la inceputul anului nu am putut prevedea acest lucru...
adica am dus o anumita suma de bani catre -construire gard, insa in urma inundatiilor dispensarul a fost distrus si dorim sa folosim banii de la gard pt reparatii dispensar....
intr-adevar banii obtinuti prin hg se folosesc doar pt investitiile prevazute, dar aici este vorba despre bugetul local...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Scindare lucrare
sarm07opr
In cazul in care o autoritate publica nu poate realiza o investie intreaga(conform PT) din lipsa fondurilor, poate realiza doar anumite etape ale acestei ... (vezi toată discuția)