avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare datorie abator
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare datorie abator

Buna! Am vandut cateva vite catre un abator, dar nu am primit decat o parte din bani. Am incercat sa iau legatura cu cineva de acolo, dar cand ma vedeau se baricadau inauntru, incuiau usile, de raspuns la telefoane, nici nu se punea problema. Vreau sa-i actionez in instanta pt a-mi recupera prejudiciul si vreau sa cer si penalizari pt intarziere, drumuri si timp pierdut cu ei. Din pacate am aflat ca in mai firma a intrat in insolventa si s-a inchis. Se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Dee-DeeM , utilizator 19:07, 9 Noiembrie 2015
trebuie sa va inscrieti la masa credala
ati fost notificat de catre administratorul judiciar ?
Nu am fost notificata de administratorul judiciar. Imi puteti spune cum anume se realizeaza inscrierea la masa credala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala de 2 ori? art.242 art.242 Am fost notificat de catre administratorul judiciar ca s-a dispus deschiderea procedurii insolventei unei societati debitoare. m-am inscris la masa credala cu ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Urgent lipsa notificare proc. insolventei Andreea.B Andreea.B Buna seara, Am si eu o probl. destul de mare. Un debitor a intrat anul trecut in luna mai in insolventa. In termen de 10 zile ar fi trebui sa predea lista ... (vezi toată discuția)