avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere romanesc in Franta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere romanesc in Franta

Buna ziua,
Lucrez in franta de mai multi ani,am permis de conducere romanesc,am fost oprita in trafic ptr controale de rutina si cind au vazut ca am permis de conducere romanesc mi-au trimis adresa unde locuiesc in Franta cu somatie sa ma prezint ptr. schimbarea permisului.Premisul este valabil,este tipul nou european,dar eu nu vreau sa-l scimb cu unul francez.Lucrez cu contract de munca legal,locuiesc cu chirie impreuna ca sotul si doi copii.intrebarea mea ar fi exista vreo cale legala ptr. a nu fi nevoita sa-mi schimb permisul de conducere si de a fi luat in considerare cel romanesc. Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Permis de conducere romanesc retinut in franta silviu2018 silviu2018 Sunt posesorul unui permis de conducere eliberat de statul roman. (model european). In prezent sunt rezident fiscal in Franta, locuind aici de cativa ani. ... (vezi toată discuția)
Mi-am schimbat cetatenia. trebuie sa anunt autoritatile care mi-au eliberat permisul auto? samir123 samir123 buna seara,sunt strain rezident permanent in romania...am un permis de conducere romanesc obtinut aici,,in actele mele am schimbat cetatenie mea,,va intreb ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Anna231524 Anna231524 Buna ziua! Mi-am luat permisul de conducere catB acum 4 ani in România,dar l-am schimbat ulterior in Marea Britanie.De când a început pandemia sunt in ... (vezi toată discuția)