avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Operatie medicala pentru eliminare definitiva auz
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Operatie medicala pentru eliminare definitiva auz

Buna ziua

Imi doresc ,din ce in ce mai mult sa nu mai pot auzi absolut nimic.
Prea multa suferinta pt mine ,din cauza auzului.
Este singura portita prin care un agresor ma poate distruge.
In meseria mea,ma descurc perfect fara auz.
Nimeni nu vrea sa ma opereze ,sa-mi elimine complet aceasta functie.
Asa cum in strainatate ,daca ceri sa fii eutanasiat,poti face acest lucru legal,
trebuie ca statul roman sa poata "obliga" un medic,un spital sa imi faca aceasta operatie.
Astfel incat,oricat de tare ar bocani cineva in bloc,eu sa nu aud nimic.

Va rog sa ma ajutati,pt a reusi sa obtin acest lucru,aceasta operatie de extirpare a auzului,in conditii medicale perfect sigure(nu vreau sa mor)

Nu sunt o persoana bolnava psihic,am fost la psihiatru,nu sunt o persoana nebuna,pur si simplu
nu suport insulte la adresa mea si privare de somn prin bocaneli noaptea.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:31, 10 Noiembrie 2015
De ce nu pot obliga statul sa ma ajute sa traiesc.
Vreau auzul eliminat complet.
Nu am cerut sa mi se taie un picior sanatos.

Adica este legal sa donezi un rinichi si nu este legal ce vreau eu,nu poate fi facut legal?
O comisie care sa hotarasca asta?
Nu pot dona atunci ceva din constructia urechii interne,care pe mine sa ma lase fara auz si pe altul sa-l ajute?
Sunteti avocati,gasiti o solutie pt mine.
Eu nu vreau sa incalc legea!

Nici Hitler nu-i chinuia pe evrei cum ma chinuie pe mine 2 galanci de femei care bocanesc,ciocanesc toata noaptea.
Nu ma ajuta antifoanele,am incercat.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2015
mama87, utilizator
incercati o pastila pentru somn sau un pahar de vin. Nu aveti un motiv real/ moral/legal/uman pt cerinta dvs.
mama87 a scris:

Vreau auzul eliminat complet.
Nu am cerut sa mi se taie un picior sanatos.

Dar auzul dv. e bolnav? Sau e perfect sanatos?
Mergeti la un magazin de articole sportive dupa dopuri de urechi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare si rapire ajutorr ajutorr buna seara acuma o luna am fost amenintat de catre o persoana cu cutitul sa merg cu el acasa , neavand ce face si fiind depasit numeric nu am putut rezista si ... (vezi toată discuția)
Lipsire de libertate si loviri sau alte violente - pedeapsa Mary_yna Mary_yna Prietenul meu este judecat pentru lipsire de libertate in mod ilegal si loviri sau alte violente.Nu este recidivist,care este pedeapsa? (vezi toată discuția)
Noul cod penal alexia28 alexia28 in ce articol se incadreaza lipsa la libertate dupa noul cod penal? (vezi toată discuția)