avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Stergerea contului daca nu este utilizat o perioada ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Stergerea contului daca nu este utilizat o perioada mai mare !!!

De exemplu persoana respectiva fie ca persoana juridica sau fizica sau orice fel de organizare in momentul in care da faliment,decedeaza,desfiintare,inactivitate si alte motive , respectivul user nu ar mai folosi contul de 1an,2 ani sau 3 ani nua r tre?bui sters sa sa fie postat printre ceilalti useri activi??
Ce ziceti
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 11:49, 31 Octombrie 2009
Va raspund la intrebare dumneavoastra: nu am vazut persoane care nu s-au mai logat de 5 ani pt ca la majoritatea care nu se mai logheaza un an de zile nu mai scrie nimic in afara de ,, online acuma un an".
Va dau dreptate in acest sens la cele scrise de dumneavostra.Va multumesc pt lamuririr.
Chiar daca raspund dupa trei luni , trebuie sa scriu ca pe avocatnet exista un rating pentru consultanti , si in dreptul unui consultant care nu are activitate pe forum este afisat un rating mic .
Nu consider ca este utila stergerea contului de catre administrator decat in situatii deosebite , adica atunci cand utilizatorul incalca regulementul in mod repetat sau este bot de spam .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Avatar ContSters4579 ContSters4579 ...de o saptamina astept aprobare pentru avatar...ma vad nevoit sa va actionez in contencios...X-(... (vezi toată discuția)