avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DENUNTAREA UNILATERALA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DENUNTAREA UNILATERALA

As dori sa stiu mai multe despre denuntarea unilaterala. Spuneti-mi ce act reglementeaza denuntarea unilaterala.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:36, 21 Iulie 2009
Codul civil si alte legi speciale in materie contractelor de natura comerciala.
Ma refer la un contract de cooperare. Care este termenul care trebuie sa curga de la depunerea denuntarii pana la a deveni efectiva
In primul rand dreptul de a denunta unilateral un contract pe perioada determinata nu exista decat daca este acordat prin contract. Daca sunteti in aceasta situatie (nu conteaza natura contractului) atunci verificati ce mentioneaza clauza respectiva cu privire la efectivitatea denuntarii unilaterale.

Totusi nu mi-e clar ca vorbim neaparat despre acelasi lucru. Doriti incetarea contractului pentru un anume motiv, cum ar fi culpa celeilalte parti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract inchiriere ctbv2015 ctbv2015 Buna seara, Din ce am citit pe internet si prin articolele noi ale Codului Civil am inteles ca un contract de inchiriere poate fi denuntat unilateral de ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala a contractului de locatiune incheiat pe durata determinata ancacornelia ancacornelia buna ziua, am incheiat un contract de locatiune pana in oct 2019 cu urm prevederi la capitolul Incetarea Contractului: - prin denuntare unilaterala al ... (vezi toată discuția)
Clauze contractuale danny20164 danny20164 Intr.un contract de locatiune,proprietar pers fizica,chirias pers juridica se aplica clauza din codul civil conform careia chiriasul poate denunta contractul ... (vezi toată discuția)