Am fost lovit cu o ranga in cap pe data de 19.07.2015 in fata imobilului unde locuiesc de catre un vecin care sta fara forme legale cu chirie.Sotia mea a fost impinsa pe jos.Am obtinut certificatele medico - legale,eu 11-12 zile ,iar sotia 2-3 zile.Tot incidentul a fost inregistrat de camerele de supraveghere personale.Politistul de proximitate mi-a spus ca inregistrarile nu sunt valabile, ca nu am autorizatie si in felul acesta ma aleg cu dosar penal spunandu-mi sa ma impac cu persoana care ne-a agresat.Mentioneaz ca mi-a spus ca imi trebuie peste 90 zile de ingrijiri medicale ca sa pot face ceva,altfel procurorul poate sa dea neinceperea urmaririi penale.Acest politist intr-un final a insistat sa duc inregistrarile la sectie,dar eu i-am spus ca nu am incredere.Totodata mi-a zis sa nu angajez avocat ca voi da banii degeaba si nu rezolv nimica.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ,au trecut 3 luni si dosarul este tinut la sectia de politie.
Mergeti la parchet si faceti o petitie atre procurorul sef.In petitie faceti o noua plangere prealabila in care descrieti ,in amanunt,cele intamplate si cereti parchetului sa ia masuri asupra organelor de cercetare pentru urgentarea cercetarii.
Raspuns parchet
pop sorin
Vreau sa intreb daca procurorul de caz are vreo obligatie legala de a-mi raspunde la intrebare adresata in scris referitor la un dosar in lucru in care sunt ... (vezi toată discuția)
Distrugere
dan_bcdro
acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
erikka
BUNA ZIUA
In luna iulie sotul meu a fost lovit de un vecin,in urma lovituri a suferit o fractura piramidonazala une a fost internat si operat.Are certificat ... (vezi toată discuția)