avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire bani europeni
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire bani europeni

In contul detinut la Raifaisen mi-aufost depusi bani de la Asociatia Europeana O Viata Mai Buna,bani europeni pe care banca ia trimis la anaf oprindu-si 24 lei comision.[Este legal sau ilegal?]Am ajuns la anaf, dar aici nici nu vor sa auda de returnarea banilor eu. Cu ei mi-au fost platite penalitatile la pfa.Acum mai am de plata 30 lei datorie principala si 820 lei dobanzi. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a beneficia de ord. pentru anularea penalitatilor si a45% din val. dobanzilor,tinand cont de faptul ca banii europeni nu pot fi popriti?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:36, 10 Noiembrie 2015
Nu sunt urmăribile silit sumele reprezentând credite nerambursabile ori finanţări primite de la instituţii sau organizaţii naţionale şi internaţionale pentru derularea unor programe ori proiecte. Dacă sumele dvs nu se încadrează în definiția legală, pot fi urmăribile silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar Kjancsy Kjancsy vreau sa aflu daca popr ire pe salar se aplica si la alte venituri ?? Multumesc !! (vezi toată discuția)
Poprire pe contul in care sunt virati banii pentru crestere si ingrijire copil allyna allyna Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil din iulie 2009.In crsul anului 2008 am avut, pentru 3 luni, un contract de mandat.Am depus in mai 2009 ... (vezi toată discuția)
Ce venituri nu pot fi executate silit tom20034 tom20034 Am inteles ca exista o lege care interzice executarea silita a unor categorii de venituri. Care sunt acelea? Multumesc. (vezi toată discuția)