avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Protectia PSI pentru un srl cu 3 angajati munca birou
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Protectia PSI pentru un srl cu 3 angajati munca birou

buna ziua,

1. este obligatoriu ca instruirea angajatilor cu privire la protectia PSI sa fie realizata de o persoana autorizata in acest sens?

sau poate fi factuta de administratorul/ asociatul srl-ului.
mentionez ca activitatea de birou (contabilitate) este desfasurata intr-un apartament dintr-un bloc de locuinte.

2. ce lege reglementeaza aceasta obligatie?

3. este acelasi lucru cu securitate si sanatate in munca - acum am gasit domeniul acesta in cadrul forumului avocatnet



Va multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:20, 10 Noiembrie 2015
1. In cazul dvs. (3 angajati), activitatea in domeniul psi-su, dar si in domeniul ssm poate fi prestata de catre administrator, cu conditia sa urmeze cate un curs de pregatire in cele doua domenii (ssm, respectiv psi-su).
2.Legea nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare reglementeaza activitatea in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
Legea nr.307/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare reglementeaza activitatea in domeniul prevenirii incendiilor.
3. Ssm si psi-su subt domenii diferite, reglementate prin legi diferite, cu norme de aplicare aprobate prin HG, reglementari prin ordine de ministru, etc.
Daca doriti o informare completa asupra tuturor reglementarilor legale puteti cumpara un abonament la Superlege, accesand link-ul din susul paginii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm, psi microintreprindere TeoTea TeoTea Buna ziua! Pentru o societate cu 2 angajati, activitate desfasurata la birou,prelucrare date , la sediul social al societatii, ce obligatii sunt din punct ... (vezi toată discuția)
Montare scena si decor pentru spectacole marianadavid marianadavid Buna Seara, Pentru ce care monteaza scene si fac decoruri pentru spectacole din polisteren exista o lege cu specificatii pentru acest domeniu? De ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii, psi ss1978 ss1978 Buna ziua, as dori ajutor in domeniul PSI si protectia muncii in sensul ca , desfasor activitate in cadrul unei asociatii sportive ONG ce isi desf[soara ... (vezi toată discuția)