avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Montare scena si decor pentru spectacole
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Montare scena si decor pentru spectacole

Buna Seara,

Pentru ce care monteaza scene si fac decoruri pentru spectacole din polisteren exista o lege cu specificatii pentru acest domeniu? De asemenea pentru Impresar artistic?
Firma are ca obiect de activitate ,,activitati de interpretare artistica,,

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: marianadavid , utilizator 18:07, 30 Noiembrie 2015
Se aplica prevederile Legii nr.319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, privind securitatea si sanatatea in munca si ale Legii nr. 307/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, privind securitatea la incendiu. Legile mentionate au norme de aplicare si/ sau instructiuni de aplicare, aprobate prin HG sau ordine de ministru.
Montajul scenei si a decorurilor se face cu respectarea unui proiect intocmit de catre un proiectant autorizat. Pentru proiect se obtin avizele necesare conform legii.
Impresarul artistic este de fapt angajator si respecta prevederile din legislatia mentionata.
Cand ati inregistrat firma cu activitati de reprezentare artistica la RC ati dat declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile privind ssm, psi-su (abrogat in 2007 si este nevoie de aviz/ autorizatie psi-su), mediu, sanatate, etc. In aceste declaratii ati bifat casute in care se mentionau prevederile legale care trebuiau indeplinite inainte de a incepe activitatea. Recititi aceste declaratii si veti vedea care sunt aceste prevederi.
Daca nu puteti indeplini activitatile ssm, psi-su, mediu, etc. puteti apela la firme specializate/ autorizate sa presteze astfel de servicii (gasiti adresele acestor firme pe site-ul Inspectiei muncii, al ISU, al agentiei de mediu, etc. sau direct pe internet). Puteti Cere oferta de servicii in Bursa de servicii Avocatnet.ro dand clik pe butonul verde din susul acesti pagini de forum.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz ,autorizatie privind securitate la incendiu STELUTZANOUA STELUTZANOUA Buna ziua,am si eu o intrebare :cum se face avizul,autorizatia privind securitatea la incendiu.cine face asa ceva,trebuie o firma specializata sau ....? (vezi toată discuția)
Autorizare sala kinetoterapie suciudoina suciudoina Eu am o sala de kinetoterapie,cu 3 angajati si are codul CAEN 8690.Ce autorizatii si avize trebuie sa am obligatoriu si daca pot eu sa fac protectia muncii si ... (vezi toată discuția)
Protectia psi pentru un srl cu 3 angajati munca birou adinkaa adinkaa buna ziua, 1. este obligatoriu ca instruirea angajatilor cu privire la protectia PSI sa fie realizata de o persoana autorizata in acest sens? sau poate ... (vezi toată discuția)